Find a product

Privacy policy

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 08/09/2020.

Powertex, gevestigd te Strombeeksesteenweg 205, 1800 Vilvoorde, België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals toegelicht in deze privacy policy.

Contactinformatie:
Strombeeksesteenweg 205
1800 Vilvoorde
Tel. +32(0)495 51 87 07
info@powertex.be

Persoonsgegevens verwerkt door Powertex

Powertex verwerkt uw persoonlijke informatie omdat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons bezorgt. Hieronder kan u een overzicht van de type gegevens terugvinden die door ons worden verwerkt:

  • Naam en voornaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP adres
  • Locatie data, gelimiteerd tot uw regio (zoals land) voor analytische doeleinden
  • Data betreffende uw surfgedrag op deze website
  • Internet browser en toestel type

Speciale en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.

We raden ouders daarom aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

Verwerkingsdoelen van persoonsgegevens

Powertex verwerkt uw gegevens met het oog op de volgende doeleinden:

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen uitvoeren
  • Powertex analyseert uw gedrag op de website om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten aan uw voorkeuren aan te passen.

Automatische besluitvorming

Powertex neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde besluitvorming over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor mensen. Dit gaat over beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat er mensen bij betrokken zijn.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

Powertex bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. We gebruiken de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonlijke gegevens:

  • Gegevens verstrekt via contactformulieren: deze gegevens worden voor een onbeperkte duur bewaard, omdat deze noodzakelijk zijn voor interne verantwoording van onze diensten en het mogelijk maken om onze diensten uit te voeren.
  • Gegevens verstrekt via cookies / voor analytische doeleinden: dergelijke gegevens worden op anonieme wijze verzameld en opgeslagen volgens de levensduur van de cookie. Analytische gegevens (zoals: Google Analytics) worden voor onbepaalde tijd bewaard, omdat ze worden gebruikt in statistische vergelijkingen / rapporten over verschillende periodes.

Delen van gegevens met derden

Powertex deelt uw persoonlijke gegevens alleen met Google Analytics. We sluiten een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Rechten m.b.t. uw gegevens

  • U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Bovendien hebt u het recht om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens door Powertex.
  • U hebt recht op gegevensportabiliteit. Dit betekent dat u ons een verzoek kunt indienen om de persoonlijke gegevens die we over u bewaren in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonlijke gegevens of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens sturen naar info@powertex.be. * Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak uw pasfoto, MRZ (machineleesbare zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en paspoortnummer zwart in deze kopie. Dit om uw privacy te beschermen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en kunnen u doorverwijzen naar onze websitebouwer.
  • Powertex wil er ook op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit voor gegevensbescherming. Dit is mogelijk via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

Hoe beveiligen we uw gegevens?

Powertex neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@powertex.be.

Wijzigingen

Als de inhoud van deze policy verandert, wordt de toegevoegde informatie hier gepubliceerd.

Subscribe to our newsletter

Stay informed of our tips, events or new products

    Subscribe
    Icon Powertex

    Follow us on Instagram!

    Available every working day from 9 a.m. to 5 p.m.

    Contact Powertex on Whatsapp

    Via Whatsapp

    +32495518707

    Follow us on

    • Bancontact icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • KBC icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • ING icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • Belfius icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • BNP icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • IDEAL icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • Paypal icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • Visa icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products
    • Mastercard icon - Powertex - Environmentally friendly textile hardeners and hobby products