Rechercher un produit

Disclaimer

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 08/09/2020.

Powertex, gevestigd te Strombeeksesteenweg 205, 1800 Vilvoorde, België, is niet verantwoordelijk voor de acties van de gebruikers van deze website op basis van diens informatie, zoals toegelicht in deze disclaimer.

Contactinformatie:
Strombeeksesteenweg 205
1800 Vilvoorde
Tel. +32(0)495 51 87 07
info@powertex.be

Algemeen

Toegang tot en gebruik van deze website is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van deze disclaimer. Door deze website te bezoeken en/of de informatie op de website te gebruiken aanvaardt u automatisch de hieronder vermelde voorwaarden.

De informatie op deze site wordt door Powertex International met de nodige zorg nagekeken. Door de snelle evolutie van de behandelde materie is het mogelijk dat niet alle gegevens op onze website volledig of actueel zijn. Om die reden wijzen wij elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden af. Wanneer Powertex International wordt verwittigd van onjuistheden of de onvolledigheid van de gegevens, dan zullen wij deze onmiddellijk verbeteren of aanvullen.

Aansprakelijkheid

De gegevens op deze site zijn louter informatief.
Powertex International verzamelt en/of verspreidt via deze website geen persoonsgegevens. In geval persoonsgegevens door u worden verstrekt zal Powertex International deze altijd verwerken conform de geldende wetgeving en de verwerking blijft te allen tijde beperkt tot de beoogde doelstelling.

Beweringen en opinies geuit in de artikelen en andere publicaties op deze website, zijn die van de respectievelijk auteur(-s) en niet noodzakelijk die van de redactie, webmaster, of Powertex International.

De website van Powertex International bevat verwijzingen naar andere websites. Powertex International is niet verantwoordelijk voor de inhoud, noch voor de privacypolitiek van deze websites, noch kan Powertex International om gelijk welke reden aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot deze websites.

Veiligheid

Powertex International kan geen garantie bieden over de veiligheid, noch over de continue beschikbaarheid van deze website en kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de schade die hier, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg van is.

Ateursrecht

De gegevens en het beeldmateriaal op deze website zijn in principe eigendom van Powertex International. Powertex International geeft de toelating om deze gegevens af te drukken en te gebruiken op voorwaarde dat ze louter voor eigen informatieve doeleinden worden gebruikt. Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie ten behoeve van derden is enkel mogelijk mits uitdrukkelijke toestemming van Powertex International.

Abonnez-vous à notre newsletter

Restez informé de nos bons plans, événements ou nouveautés

  Envoyer
  Icon Powertex

  Suivez-nous sur instagram!

  Disponible tous les jours de 9h00 à 17h00

  Contactez Powertex sur Whatsapp

  Par Whatsapp

  +32495518707
  Icône e-mail - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques

  Par e-mail

  info@powertex.be

  Suivez-nous à

  • Icône Bancontact - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône KBC - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône ING - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône Belfius - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône BNP - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône Ideal - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône PayPal - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône Visa - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques
  • Icône Mastercard - Powertex - Durcisseurs textiles et produits de loisirs écologiques