Zoek een artikel

Disclaimer

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 08/09/2020.

Powertex, gevestigd te Strombeeksesteenweg 205, 1800 Vilvoorde, België, is niet verantwoordelijk voor de acties van de gebruikers van deze website op basis van diens informatie, zoals toegelicht in deze disclaimer.

Contactinformatie:
Strombeeksesteenweg 205
1800 Vilvoorde
Tel. +32(0)495 51 87 07
info@powertex.be

Algemeen

Toegang tot en gebruik van deze website is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van deze disclaimer. Door deze website te bezoeken en/of de informatie op de website te gebruiken aanvaardt u automatisch de hieronder vermelde voorwaarden.

De informatie op deze site wordt door Powertex International met de nodige zorg nagekeken. Door de snelle evolutie van de behandelde materie is het mogelijk dat niet alle gegevens op onze website volledig of actueel zijn. Om die reden wijzen wij elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden af. Wanneer Powertex International wordt verwittigd van onjuistheden of de onvolledigheid van de gegevens, dan zullen wij deze onmiddellijk verbeteren of aanvullen.

Aansprakelijkheid

De gegevens op deze site zijn louter informatief.
Powertex International verzamelt en/of verspreidt via deze website geen persoonsgegevens. In geval persoonsgegevens door u worden verstrekt zal Powertex International deze altijd verwerken conform de geldende wetgeving en de verwerking blijft te allen tijde beperkt tot de beoogde doelstelling.

Beweringen en opinies geuit in de artikelen en andere publicaties op deze website, zijn die van de respectievelijk auteur(-s) en niet noodzakelijk die van de redactie, webmaster, of Powertex International.

De website van Powertex International bevat verwijzingen naar andere websites. Powertex International is niet verantwoordelijk voor de inhoud, noch voor de privacypolitiek van deze websites, noch kan Powertex International om gelijk welke reden aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot deze websites.

Veiligheid

Powertex International kan geen garantie bieden over de veiligheid, noch over de continue beschikbaarheid van deze website en kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de schade die hier, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg van is.

Ateursrecht

De gegevens en het beeldmateriaal op deze website zijn in principe eigendom van Powertex International. Powertex International geeft de toelating om deze gegevens af te drukken en te gebruiken op voorwaarde dat ze louter voor eigen informatieve doeleinden worden gebruikt. Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie ten behoeve van derden is enkel mogelijk mits uitdrukkelijke toestemming van Powertex International.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze tips, events of nieuwe producten

  Verzenden
  Icon Powertex

  Follow us on Instagram!

  Elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17u

  Contacteer Powertex op Whatsapp

  via Whatsapp

  +32495518707
  Icoon e-mail - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten

  via e-mail

  info@powertex.be

  Volg ons via

  • Icoon bancontact - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon kbc - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon ING - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon Belfius - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon BNP - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon Ideal - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon PayPal - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon Visa - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten
  • Icoon Mastercard - Powertex - Milieuvriendelijke textielverharders en hobbyproducten