Wordt cursusleidster

Maak van je hobby jouw beroep!

Loop je al langer met het idee jouw creativiteit over te brengen aan anderen?
Zou je iets willen bijverdienen of van jouw hobby jouw beroep maken?
Je bent een en al creativiteit maar je zou er toch nog iets meer mee willen doen?
Dan is Powertex cursusleidster worden echt iets voor jou.

Wordt een Powertex cursusleid(st)er met een extra inkomen.

Er zijn wereldwijd vele Powertex cursusleid(st)ers die met een creatieve ateliers een extra inkomen hebben. Dagelijks leren ze hun cursisten kunstwerken of decoraties te maken met Powertex.
Wat is er nog leuker dan thuis creatief bezig te zijn? Je leert anderen beelden maken, figuren, poppen, sculpturen, schilderijen, juwelen en nog veel meer. Je ontplooit je eigen creativiteit en je verdient er wat bij.

Heb je al een eigen hobbyruimte? Als cursusleid(st)er kun je allerlei workshops, cursussen en demonstratraties organiseren bij je zelf thuis. Uiteraard kan je het eigen werk exposeren en verkopen. Ook de verkoop van onze producten aan cursisten biedt extra mogelijkheden. Denk niet aan enorme investeringen, een Powertex atelier beginnen is heel betaalbaar!

Na onze opleiding heb je een uitstekende basiskennis. Tijdens deze trainingsdagen maak je twee à drie beelden met de materialen. Dus... de eerste modellen voor je toekomstige cursussen zijn al klaar! Een certificaat en syllabus zijn automatisch inbegrepen in de prijs.

Interesse? Contacteer ons of kijk op de pagina workshops voor een passende datum.